CaliforniaSpecial.com -- Message Boards -- 1968 California Special Limited Edition Ford Mustang GT/CS
D I S C U S S I O N . F O R U M
COMMUNITY
1968 GT/CS & HCS
2007+ GT/CS
1966-1967 HCS

Vote!

Old 08/16/2014, 05:13 PM   #1
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Red face Icon in text

How does one enter one of the 'Post Icons' in the body of the thread? I can have it showing in the Title line, but I can't get it to show up in the body of my text.

Thanks for any help.

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Old 08/16/2014, 06:19 PM   #2
stangfan
 
stangfan's Avatar
 
GT/CS 8R01C150245

Location: Victoria, BC Canada
Joined: Jun 12
Posts: 1,281

My Garage
You should be able to just click on the icon and it drops in - like this...

Steve Cracknell
stangfan is offline   Reply With Quote
Old 08/16/2014, 06:47 PM   #3
Mosesatm
 
Mosesatm's Avatar
 

Location: Spokane, Washington
Joined: Jan 05
Posts: 7,351

But make sure your curser is where you want the icon to end up. If your curser isn't in the body of the text the icon will end up in the title.

Last edited by Mosesatm; 08/17/2014 at 09:12 PM..
Mosesatm is offline   Reply With Quote
Old 08/16/2014, 09:19 PM   #4
stangfan
 
stangfan's Avatar
 
GT/CS 8R01C150245

Location: Victoria, BC Canada
Joined: Jun 12
Posts: 1,281

My Garage
Guess I didn't 'splain that very well did I.

Steve Cracknell
stangfan is offline   Reply With Quote
Old 08/17/2014, 01:18 PM   #5
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Unhappy

I tried and nada. I have the curser in the body of the text and select one of the icons, but it still goes up to the Title line. What am I doing wrong.

When I copy the icon I get this: http://www.californiaspecial.com/for...cons/icon8.gif

When I try to 'move' the icon from the title line I get similar results.

I have windows 7.1 and Office 365, so is there an adjustment I need to make.

Thanks again.

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Old 08/17/2014, 08:01 PM   #6
CougarCJ
My Car Details
 
CougarCJ's Avatar
 
Spaceman Spiff

Location: Beautiful Willamette Valley
Joined: Jul 06
Posts: 1,816

My Garage
Quote:
Originally Posted by TraveledGTCS View Post
I tried and nada. I have the curser in the body of the text and select one of the icons, but it still goes up to the Title line. What am I doing wrong.

When I copy the icon I get this: http://www.californiaspecial.com/for...cons/icon8.gif

When I try to 'move' the icon from the title line I get similar results.

I have windows 7.1 and Office 365, so is there an adjustment I need to make.

Thanks again.

Bill
Are you copying and pasteing the link? (right clicking?) Just left click them, easy peasy.

Scott Behncke
1968 GT/CS 302-4V Honors flysis income beezis onches nobis inob keesis
West Coast Classic Cougar A good source for Mustang mechanical parts too.
CougarCJ is offline   Reply With Quote
Old 08/17/2014, 08:51 PM   #7
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Hey CougarCJ - it may be easy peasy for you but for me it's no chill, Bill.

I've placed the curser over the icon, right clicked copy, left clicked in the text box area and right clicked pasted - nada. I've even placed the curser over the item left clicked and held it down and moved to the text box. The icon is reflected and travels with the curser until I release the left click and then the http..... shows up instead.

Somewhere I'm doing something wrong or something needs to be changed in my settings.

Hey Admin - any ideas?

Thanks,

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Old 08/18/2014, 08:18 AM   #8
franklinair
My Car Details
 
franklinair's Avatar
 

Location: Franklin, NC
Joined: Mar 07
Posts: 3,847

My Garage
You're like me. You need some teenager that grew up with these contraptions.

Neil
franklinair is offline   Reply With Quote
Old 08/18/2014, 12:31 PM   #9
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Yeah Neil, that's too true, but what's really bad is I used to be a go to guy for computer problems where I used to work before I retired nine years ago. This new windows stuff has me lost, I just stick with the basics as much as I can. I just went to 7.1 about three months ago - put it off as long as I could, course it meant a new computer since my old one had already been upgraded as much as it could.

Now if I can only figure out how to put a icon in with this text, I would be happy.

I may try it at the local library one of these days and see if it works there.

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Old 08/18/2014, 08:03 PM   #10
admin
Administrator
My Car Details
 
admin's Avatar
 
Just your friendly neighborhood webmaster...

Location: Phoenix, AZ
Joined: Aug 02
Posts: 1,747

My Garage
Bill,

At first I thought you were asking about inserting smilies, which I think is what everyone else thought you were asking too, because their advice is correct for that. But you're talking about the "post icons", which are totally (but subtly) different then smilies. There are several shared between the two, but they're not the same.

For example the thumbs up icon is a "post icon" but not available as a smilie:

Anyway, to answer your question:
  1. Start a new thread. Find the "post icon" you want to use down below.
  2. Right click on the "Post Icon" and select "Copy Image Location" (or similar wording depending on your browser)
  3. Put your cursor in the body of your message.
  4. Click the "Insert Image" icon. (looks like this )
  5. A window pops up. Right click to paste what you copied into that box.

admin is offline   Reply With Quote
Old 08/19/2014, 12:26 PM   #11
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Unhappy

Jon,

Nope, I'm at the library and none of the wording you mentioned doesn't show up. Just the "Copy" "Paste" etc. The browser the library uses is Internet Explorer 10; and I believe I use the same at home. I can enter pictures at the thread bottom, an icon in the Title, but no icons in the text.

I even started a new thread but still nada.

Oh well, I'll just continue as before until I find out what I'm doing wrong.

Thanks to all who tried to help.

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Old 08/19/2014, 12:54 PM   #12
admin
Administrator
My Car Details
 
admin's Avatar
 
Just your friendly neighborhood webmaster...

Location: Phoenix, AZ
Joined: Aug 02
Posts: 1,747

My Garage
It looks like Internet Explorer has one more step. Here are revised instructions.
  1. Start a new thread. Find the "post icon" you want to use down below.
  2. Right click on the "Post Icon" and select "Properties"
  3. In the window that pops up highlight the "address" (ie. http://californiaspecial.com/forums/...ons/icon14.gif) then right click and select "copy".
  4. Put your cursor in the body of your message.
  5. Click the "Insert Image" icon. (looks like this )
  6. A window pops up. Right click to paste what you copied into that box.

admin is offline   Reply With Quote
Old 08/19/2014, 01:23 PM   #13
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Hi Jon.... again,

I'm back home now and I have Internet Explorer 11 on my computer.

I did the properties thing, and copied the URL but when I go to paste, there is only "Paste," "Delete," "Send to One Note," "Select All," and "Inspect element." When I do the 'Paste' the URL is displayed, as in one of the earlier submissions in this thread.

I tried to use Google Chrome and it come up with the same problem.

What browser do you use?

(If you want to contact me via email: wnorman@mashell.com - unless others are having the same problem and just following along the thread to see what the outcome is.)

Thanks again,

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Old 08/19/2014, 04:21 PM   #14
joedls
My Car Details
 
joedls's Avatar
 

Location: Lake Forest, CA
Joined: Mar 05
eBay: 65-4-me
Posts: 1,980

Try right clicking on the icon. Click "copy". Then go into the body of the text and right click where you want the icon, then click on "paste".

Joe

HP numbers are good and all, but they're like asking someone how much they can bench. What difference does it make, if I can still kick your ass.
joedls is offline   Reply With Quote
Old 08/19/2014, 08:44 PM   #15
TraveledGTCS
 
TraveledGTCS's Avatar
 

Location: Graham, WA
Joined: Nov 04
Posts: 145

My Garage
Quote:
Originally Posted by joedls View Post
Try right clicking on the icon. Click "copy". Then go into the body of the text and right click where you want the icon, then click on "paste".
Hi Joe,

I've tried it several times but when I do the paste, the URL shows up. But looking at your quote in the reply mode I think I have found a way around it.

Yep it worked. I had to put "[IMG]" the URL then "[/IMG]"

It's a bother, but at least I know how I need to do it with my system.

Thanks one and all for your many suggestions.

Jon, I don't know why I can't do it as you suggest, but I now have a work-around.

Again Thanks,

Bill
TraveledGTCS is offline   Reply With Quote
Reply

  CaliforniaSpecial.com Forums > Misc Forums > Test and Help Forum

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1968 - Vintage shot from days gone by. somethingspecial GT/CS and HCS Discussions 12 10/08/2013 07:10 PM
1968 - Some erroneous, but interesting text... Midnight Special GT/CS and HCS Discussions 11 09/13/2012 12:55 PM
Joe Gosinski Memorial Cruise for the loss of a Mustang Icon earlymustang Events Calendar 1 01/23/2011 09:54 PM
: ADMIN - Got rid of "NEW" icon admin GT/CS and HCS Discussions 6 05/05/2009 08:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.


This site created, owned and maintained by Jon Hanna - Copyright 1996-2011
All rights reserved. CaliforniaSpecial.com is not affiliated with Ford Motor Company

ShowCase vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.